Pages

Tuesday, March 11, 2014

Tunjuk Laut Beach Resort

Selepas beberapa kali set tempat untuk holiday / reunion, akhirnya kami memilih Tunjuk Laut Beach Resort. Resort terletak berdekatan Tanjung Leman di Johor Bahru. Since birthday Amri jatuh pada 11 March dan percutian kami pada 8-9 March , Deqla plan to do birthday surprise for him as well.

Kami bertolak pada Sabtu petang. So basically, bila sampai tak ada ape sangat aktiviti . Petang tu kita main layang-layang before tunggu malam nak BBQ . I will remember every single moment within that 2 days. Sooo enjoy and memorable getaway :')

Kami book 2 bilik. Dan chalet memang provide rumah berkembar so kitorang dapat bilik 1 bumbung. Katil best sebab ada 1 katil single dan 1 katil queen. So muat la 1 bilik tu untuk 3-4 orang.

The room.

Playing kites.



 Well, kami overnight sampai pukul 2 pagi. Throwback school moment dan main game. Sapa kalah minum air Pepsi. Wan paling banyak kena minum. Wan the loser. Haha. 


 Breakfast time. 

Sebelum pulang ke tempat asal. Amri still macam tu jugak. Macam umur 12 tahun -,-


Tak perasan time kami pergi Malaysia Dunia tengah digemparkan oleh kehilangan MH370 . Sebab kami memang tak tengok tv. Just enjoy the moment. Apa pon kita berdoa supaya semua dipermudahkan.



2 comments:

Anonymous said...

best nye...rugi xdpt join

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/