Pages

Sunday, April 1, 2012

Happy New Weds Miza

pejam celik pejam celik da 4 tahun dah habeskan zaman sekolah. dan ramai pulak kawan2 yang dah kahwin. dan pada 15 march hari tu sorang member aku dah habeskan zaman bujang dia dah. suaminya seorang NAVY T_T .  Baju dan pengantin sama cantik sama padan. Dan dengan adanya upacara perkahwinan yang macam ni lah boleh buat kawan-kawan  dan dalam event2 macam ni lah yang boleh buat kawan2 jumpa balik ramai-ramai.


dari kiri : myra , aku, zaty , miza , dila & nany

see how beautiful my girlfriends are! semua not available cuma dila je tak tau apa status dia.


and we are counting our day as well :)


 GIRLS, I LOVE THIS PORTRAIT

No comments: