Pages

Monday, April 4, 2011

Shake Shake Coconut Shake

Aku baru balik dari fam trip di A Famosa. A Famosa sangat best sebab makan dia sedap banyak dan tarikan dia pon best. Setiap kali tidur sana, aku tak kan tertingal sarapan puding roti. Since aku kena cari partner, aku pilih nita je sebab dia orang melaka so senang sikit nak jumpa. hehe. thanks babe. hugs ketat-ketat . 


meet kak nita behind me *lambailambai*

Selesai trip kitorang, aku bercadang nak cuba coconut shake. harga untuk 1 cawan biasa-RM2. 


kedai beroperasi dari jam 12 petang. dan nasib aku baik masa tu aku adalah orang pertama yang sampai. kalau tak jenuh jugak nak beratur panjang.


jemput tengok :)


selain menjual coconut shake, diorang ada menjual makanan sampingan seperti nasi lemak, mee goreng dan kuih muih. 




3 comments:

tukangtulisnota said...

sedapkan! ini lah melaka. hahah

owh. jgnlupe saksikan jjcm pada 22hb 4. haha. kawan ko ada weh. owh. qi <3

tukangtulisnota said...

eh.lupe lak. da updated blog and aku suka pic aku ngn ko. aku

c o m e l.

eyfaaa. said...

ye nita,,kita memang comel dekat situ. sebab tu aku letak,,hehe