Pages

Tuesday, February 22, 2011

Bithday Mr Boyfriend & Nawa

Mr boyfriend dan nawa adalah kawan satu kelas di MSU. kebetulan birthday diorang selang sehari,so kitorang decide untuk berkumpul dan celebrate birtday diorang. Kitorang buat simple dekat padang shah salam seksyen 2. No cake, no balloons. Only McDonalds and joy.


Mr Boyfriend




From Left:
Leya, Qiu, ME , Mr Boyfriend, Nawa


nawwar dapat birthday present from her boyfriend. sweet sangat



THANKS TO THE ORGANISER! :)

5 comments:

dieba rahman said...

bez nyerw

eyfaaa. said...

memang best jugak kalau tak payah kerja tapi duit masuk.

Anonymous said...

ni qiu tgh bercakap , haha . Jijik kan fries aku ? Hahahaha

and , eh babe , jgn lah sentap doh psl plan baling tepung tu ... Last minute punya plan hahahahahaha ..

Btw , nice blog babe ! And nice knowing all of youuu XOXO

deden momo said...

Wehh sampai ati ko xsebut nama aku .
Yelahh pasnie taknak dah tlg ko beli burger daging :P

eyfaaa. said...

deden kau tacing pe?dah kau asyik amik gambar org sampai gambar kau tak de macam mane? aku edit sikit lah entri ni.