Pages

Wednesday, December 29, 2010

skuad malaysia vs timnas indonesia

seperti yang kita maklum, malam ni ada perlawanan bola kali kedua antara malaysia dan indonesia. setelah indonesia di belasah 3-0 dengan malaysia banyak spekulasi yang di buat oleh indonesia. yelah.dah kalah kan. tak kan nak mengaku padahal si botak markos ni yang over confident dia gol keeper yang cekap kan. konon nya terkena laser lah ape lah kan. yang goal first tu mungkin lah terkena kata nya tapi yang gol ke-2 dengan ke-3 tu?yang paling obvious bila gol ke-3 tu langsung tak nampak effort si markos nak tangkap bola.huhu.
SI MARKOS time ni bila obvious gile goal kepper malaysia kena laser,tak de plak isu ni nak dibesar2 kan? siap kena bantai 5-1 kalau kan?kalau tak silap ape pon, good luck hero-hero malaysia untuk malam ni.
request:si handsome player no-24, buat lah satu jaringan goal. ;)

2 comments:

Nazterjah said...

mcm kenal je gambar ini...

eyfaaa. said...

excuse eh,,aku amik siri dekat google,,kau punye mane boleh nak copy2 kan kan kan?hehehe